Om Colour Change

Søger du et dygtigt og kvalitetsbevidst Malerfirma i København, er det Colour Change, du skal kontakte. Vi er et malerfirma med base i Bagsværd, men kører hele København og Nordsjælland. Nedenfor kan du læse mere om vores baggrund og profil.

Maler med base i Bagsværd - vi kører hele København og Nordsjælland

Colour Change ApS er et kvalitetsbevidst malerfirma med base i Bagsværd, som kører i hele i København og Nordsjælland. Vi har god kundeservice i fokus. Siden 2000 har vi løst alle slags opgaver inden for malerfaget, bl.a. opgaver bestående af renovering, microcement, dekorative elementer og tapetsering. Vi sætter en ære i det arbejde, vi laver, hvor vi altid arbejder effektivt og leverer et færdigt resultat, der opfylder de højeste standarder. 

Til arbejdet benytter vi os af alle salgs leverandører, f.eks. maling fra Nordsjö, Sigma, Flügger og Jotun, hvor vi lægger stor vægt på at være så miljøvenlige som muligt. 

Colour Change er ejet og stiftet af Sam Kehlmann Hansen, som har mange års erfaring inden for malerbranchen. Han blev udlært som 19-årig i 1985 i Ballerup, og med de mange malerjobs og -teknikker, han har lært og udført i løbet af årene, står han dermed klar i Colour Change til at hjælpe med at kreere netop det udtryk, du ønsker i din bolig.

Så har du et malerprojekt i tankerne i København, Nordsjælland, Østerbro, Frederiksberg, Bornholm m.m., er du altid velkommen til at kontakte Colour Change. Vi står klar til en uforpligtende snak og til at klarlægge de mange muligheder for dig!

Malerfirma med base i Bagsværd - vi kører hele København og Nordsjælland
Malerfirma med base i Bagsværd - vi kører hele København og Nordsjælland
Malerfirma med base i Bagsværd - vi kører hele København og Nordsjælland

Malerarbejde af bedst mulig kvalitet

Hos Colour Change tilbyder vi skræddersyet malerarbejde i høj kvalitet til private og erhverv såvel som boligselskaber og sommerhusejere i København, Nordsjælland, Østerbro, Frederiksberg, Bornholm m.m. Vi sætter en ære i det arbejde, vi udfører, og gør en dyd ud af at holde god kontakt og opdatere kunden om processen undervejs.

Kundens tilfredshed er noget af det vigtigste for os, og derfor sørger vi altid for at overholde tidsfrister og at benytte os af produkter af højeste kvalitet, så du får et færdigt resultat, du kan være glad for i mange år frem. Vi sørger altid for at holde god orden under arbejdet og rydde op efter os, så vi ikke efterlader ekstra arbejde til gene for dig som kunde.

Kontakt dit malerfirma i København

Har din bolig brug for den sidste finish i form af professionelt og ærligt malerarbejde? Så er du meget velkommen til at kontakte Colour Change for at høre mere om mulighederne. Bliv inspireret til dit eget, kommende projekt ved at se billeder af vores malerarbejde i galleriet.