Vi udfører

Colour Change tilbyder skræddersyet malerarbejde i høj kvalitet til private og erhverv såvel som boligselskaber og sommerhusejere i København, Nordsjælland, Østerbro, Frederiksberg, Bornholm m.m. Vi sætter en ære i det arbejde, vi udfører, og gør en dyd ud af at holde god kontakt og opdatere kunden om processen undervejs.

Vi udfører bl.a. microcement og renovering i København og Nordsjælland

Hos Colour Change står vi klar til at udføre et ærligt og pænt stykke malerarbejde efter dine ønsker og behov. Vi udfører renovering af både større og mindre lejligheder og boliger fra bund til top, hvor vi ved hver opgave stræber efter at være så miljøvenlige som muligt. Nedenfor kan du læse mere om nogle af de ydelser, vi kan hjælpe med, og ellers er du altid meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores arbejde og dine muligheder.

Microcement i København og omegn

Microcement er en meget populær overfladebehandling, der kan give et råt og moderne look. Det bruges fortrinsvist i badeværelser, men kan i princippet bruges på næsten alle hårde overflader. 

Microcement er et stærkt materiale, som er let at påføre og kan bruges direkte oven på fliser eller klinker. På den måde kan det f.eks. bruges, hvis du gerne vil skjule klinkerne/fliserne på badeværelset eller i bryggerset på en nem og forholdsvis omkostningsfri måde.

Der er altså både praktiske og økonomiske fordele ved at vælge microcement – og selvfølgelig også udseendesmæssige fordele!

Dekorative elementer

Har du nogle specielle idéer i tankerne, hvor det kræver sans for detaljen og et kreativt touch for at kreere præcis de dekorative elementer, du ønsker? Så står Colour Change klar til at udføre opgaven! 

Vi har mange års erfaring med skræddersyede dekorationsopgaver, hvor vi skaber kreative og flotte dekorationer efter ønsket motiv, størrelse og farvevalg. 

Går du dermed rundt med et ønsket motiv, som ikke lige er til at finde som tapet eller lignende, er svaret at sætte en professionel maler med øje for detaljen til opgaven – nemlig os! Du er velkommen til at kontakte os, så vi kan tage en snak om mulighederne og dine specifikke ønsker.

Renovering i København og omegn

Trænger din bolig til at blive frisket op med en renovering og en omgang ny maling, kan du trygt kontakte os hos Colour Change og lægge arbejdet i vores hænder. Vi har mange års erfaring inden for faget og har dermed kompetencerne til at levere et flot resultat, som var det helt som nyt igen.

Vi renoverer både større og mindre lejligheder fra bund til top, hvor vi bl.a. kan være behjælpelige inden for gips og fermacell.

Hvad enten det drejer sig om en grundig renovering af hele boligen eller blot renovering af et enkelt rum, står vi klar til at hjælpe med de ønskede maleropgaver, så du får et flot og indbydende slutresultat.

Tapetarbejde

Skal boligen have et nyt udtryk og have tapet op, eller har du gammelt tapet siddende, som du ønsker udskiftet? Så står vi klar til at varetage hele processen! Tapetsering er en enkel måde at give dit hjem et personligt udtryk på, og uanset i hvilken stil, du ønsker dit nye tapet, tilføjer det boligen et unikt præg.

Vi står klar til at hjælpe med fjernelse af gammelt tapet og maling samt opsætning og tilpasning af det nye tapet. Vi opsætter alle former for væv, filt og tapet og sørger selvfølgelig for grundig afdækning, afrensning og spartling, før vi går i gang med arbejdet. 

Kontakt os gerne, hvis du ønsker at give din bolig et nyt look med opsætning af flot, nyt tapet. Vi hjælper også gerne med rådgivning om farvevalg og vægbeklædning ift. stilen i resten af din bolig.

Brug for en maler i København?

Har din bolig brug for den sidste finish i form af professionelt og ærligt malerarbejde? Så er du meget velkommen til at kontakte Colour Change for at høre mere om mulighederne. Bliv inspireret til dit eget, kommende projekt ved at se billeder af vores malerarbejde i galleriet.